5 looks fra Copenhagen Fashion Week AW15

Copenhagen Fashion WeekSom I nok ved, har der netop været modeuge i København. Jeg synes altid, det er spændende at se de nye kollektioner, og jeg forelsker mig altid i noget. For et år siden var det flyverdragten fra Baum und Pferdgarten, som jeg desværre ventede for længe med at købe, så den nåede at blive udsolgt – øv! Jeg håber på, at den dukker op på Trendsales. Sæsonen inden da var det det fineste blomstrede sæt fra Bruuns Bazaar, jeg forelskede mig i. Denne gang er jeg vild med nogle af de mere nedtonede looks med gode basiselementer, og jeg har her samlet 5 outfits, jeg absolut ikke ville have noget imod at eje fra modeugen, der gik.

Ovenover ser I et helt sort outfit fra Designers Remix. Jeg elsker mixet af materialer, der giver det farveløse look masser af liv.

Copenhagen Fashion WeekDette cognacfarvede læderlook er fra Veronica B. Vallenes, og jeg er vild med den boxy overdel sammen med de tætsiddende bukser.

Copenhagen Fashion WeekJeg kan vist ikke skjule, at jeg er til tone-i-tone-looks! Hos Bruuns Bazaar havde de kombineret forskellige blå farver, og jeg synes, det giver en rigtig fin sammenhæng i looket. Jeg kunne meget godt være nødt til at eje den lyseblå trøje!

Copenhagen Fashion WeekNoget, jeg er vild med udover tone-i-tone, er blandinger af forskellige stilarter. Hos Baum und Pferdgarten satte de en nålestribet businesslike nederdel sammen med en sporty T-shirt, og jeg synes, det fungerer rigtig godt.

Copenhagen Fashion WeekTil sidst et rigtigt mig-outfit: Sort læder og grå lag fra Maikel Tawadros. Behageligt, lunt, pænt og afslappet – jeg er glad!

Har I set noget fra modeugen, I glæder jer til at få fat i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *