Årets 10 bedste køb

Årets 10 bedste køb

Glædelig 3. søndag i advent! Er det ikke vildt, at vi allerede er nået så langt? Jeg synes, tiden flyver af sted.

I foråret fik jeg ryddet grundigt ud i min garderobe, hvilket gav mig et godt overblik over, hvilke ting jeg manglede, og hvilke ting jeg skulle gå udenom. Jeg skrev to lister: ”Basisting jeg mangler” og ”Ting jeg ønsker mig”, og så har jeg shoppet ud fra dem. Hver gang jeg har kunnet krydse noget af på liste 1, har jeg danset en lille sejrsdans for mig selv. Det er mærkeligt, hvor stor lykke et stykke tøj kan gøre, men sådan har jeg det altså, haha. Liste 2 har jeg redigeret meget i i løbet af året, og nogle af de ting, der er blevet ved med at stå der, har jeg forkælet mig selv med.

Årets bedste køb

Her er mine bedste køb i 2014:

 • Lyseblå skjorte fra H&M. Nem at dresse både op og ned. Jeg bruger den både hjemme som hyggetøj, på arbejde og på café med veninder.
 • Grå strik fra InWear. Jeg bruger den med en skjorte eller rullekravebluse under. Den er af bomuld og ret luftig, så jeg brugte den også i sommers med et par shorts.
 • Daniel Wellington-ur (her). Jeg købte uret tilbage i februar, mens jeg boede i London, og det er uden tvivl det køb, jeg har gået allermest med. Jeg elsker, at det er så klassisk, men alligevel anderledes pga. størrelsen, og så passer det bare til alt. Og hold da op, det er blevet populært! Jeg kan ikke scrolle igennem instagram uden at se mindst 1 billede af det + en rabatkode på 15 %. Jeg synes, det er lidt kedeligt, at alle efterhånden har det, så måske skulle jeg ønske mig et andet for afvekslingens skyld. Hvis alle andre har det samme, er det bare ikke så sjovt mere – kender I det?
 • Sorte jeans fra Diesel (her). Hvis man har læst mit indlæg om de perfekte skinny jeans, kommer det nok ikke bag på en, at disse jeans er et af de køb, jeg er allermest glad for.
 • Adidas-sneakers (her). Jeg havde egentlig ikke troet, jeg ville blive en sneakerspige, men i løbet af året er jeg blevet mere og mere vild med den sporty tendens, og jeg glæder mig over, at den fortsætter ind i 2015.
 • Acne-tørklæde (her). Egentlig havde jeg ikke BRUG for dette tørklæde, og jeg var derfor også længe om at overveje, om jeg virkelig skulle bruge 1000 kr. på et tørklæde, der kun var i “nice to have”-kategorien. Jeg besluttede mig dog for at købe det, og det er jeg så glad for!
 • Lædernederdel fra H&M. Jeg har tidligere haft en lædernederdel i samme stil som denne, men jeg solgte den, da den desværre var lidt for stor. Derefter manglede jeg en rå nederdel, og jeg er rigtig glad for, at jeg købte denne, der kan bruges med både stiletter og sneakers.
 • Halskæde fra Pilgrim. Egentlig var det en fin halskæde fra Julie Wettergren, jeg havde forelsket mig i, men da den desværre var en smuuule over mit budget, var jeg lykkelig over at finde denne halskæde i samme stil fra Pilgrim.
 • Nørgaard-bluse. Jeg kan ikke få nok stribede bluser, og jeg synes altid, de kan redde en tøjkrise.
 • Angulus-støvler. Helt klassiske ankelstøvler, der går til alt. De har en lækker rågummisål og er så bløde at gå i.

Årets bedste køb

Det er tydeligt, at jeg har haft fokus på at gøre gode basiskøb. For mig giver det god mening at bruge penge på ting, der holder i flere sæsoner, og som kan sættes sammen på kryds og tværs. Jeg kan ALTID bruge flere lækre basisting, men jeg håber også på, at jeg i 2015 kan tilføje lidt flere “sjove” ting til min garderobe.

Hvilke køb har I været allermest glade for i 2014?

Årets bedste køb

Comments

  • Modehoved says

   Jeg er også super glad for dem! Desværre ser de ud til at være udsolgt på nettet, men det kan være, du kan finde dem i en fysisk butik (og måske endda snart på udsalg, hvis du er heldig!) :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *