Årets bedste køb in action 2

Årets bedste køb
Årets bedste køb

Trøje/InWear, skjorte/H&M, jeans/Diesel HER, sneakers/Adidas HER

Godmorgen og glædelig lillejuleaftensdag! Er I klar til jul? Jeg er virkelig kommet i julestemning i år og har hygget mig med at bage, lave lækker (og temmelig stærk!) hvid gløgg og købe julegaver. Jeg har endda hygget mig med at pakke julegaverne ind, hvilket jeg ellers plejer at stresse lidt over i sidste øjeblik. For en gangs skyld har jeg haft god tid her i december med kun ganske få arbejdsdage, så jeg har haft mange hyggelige morgener med Go’ Morgen Danmark (ja, jeg elsker det), chai og nattøj til langt op ad formiddagen. Til næste år står den sandsynligvis på eksamen og læsning hele december, så det er med at nyde friheden, mens jeg har den! Hvordan har jeres december set ud i år?

Årets bedste køb

I sidste uge viste jeg nogle af årets bedste køb in action, og her får I anden og sidste del. Igen et meget enkelt outfit bestående af foolproof basisting, som I helt sikkert kommer til at se igen her på bloggen.

God jul – jeg håber, I får nogle dejlige dage!

Årets bedste køb

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *