April på Instagram

April var god og bød på begyndende forårsfornemmelser, hvis man da lige så bort fra al den regn og hagl og blæst, måneden i den grad også bød på. For mit vedkommende bød den også på hygge med “gamle” veninder i København, besøg af søde veninder her i Aarhus og en forlænget weekend hos mine forældre på Sjælland. Jeg har i lang tid ikke holdt min lørdagspandekagetradition, hvilket er en skam, men der blev da heldigvis også plads til lidt pandekagespisning i april. Herunder kan I se, hvad jeg ellers har oplevet af fine ting i måneden, der gik:

@modehoved
Jeg købte nyt (tiltrængt) tøj for første gang i månedsvis og blev mindet om, hvor dejlig en følelse lidt nyt liv i garderoben kan give.

@modehoved
Jeg drømte mig et år tilbage til dengang, hvor jeg tog dette lyserøde billede i Washington D.C.

@modehoved
Min miniterasse blev pyntet op til forår med en af mine absolutte yndlingsblomster: en blå hortensia <3

@modehoved
Jeg gik en regnbuetur på ARoS, mens regnen silede ned udenfor.

@modehoved
Jeg besøgte for første gang Moesgaard Museum sammen med mine forældre og nød den smukke udsigt derfra.

@modehoved
Og da min fødselsdagsvimpel faldt halvt ned af sig selv, tog jeg det som et tegn til, at det var på tide at pille den ned. Festlig var den nu, men så er det godt, jeg stadig har min diskokugle til at skabe hverdagsfest med :)

Hvordan var jeres april?
Min maj vil blive præget af eksamensræs, men den har også allerede budt på hygge med søde mennesker, og i morgen skal jeg for første gang opleve kapsejlads i Aarhus, hvilket jeg er ret spændt på! Kig med på Instagram (@modehoved), hvis I har lyst til at følge med i mine små hverdagsglæder i maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *