Beach, please

Beach pleaseBikini fra Femilet på tilbud – top HER og trusse HER, solbriller/Monki HER, sandaler/Ganni HER, kimono/Filippa K HER

Godlørdagaften! I dag må siges at have været rigtig strand-egnet! Jeg forestiller mig, at mange af jer har været på stranden i dag, nydt solen i haven eller en park eller været heldige at finde en ren sø at bade i på Roskilde. Hvordan har I tilbragt dagen?

Jeg har brugt dagen sammen med én af mine sødeste veninder på Copenhagen Street Food på Papirøen, spist årets første isvaffel ved Nyhavn, drukket friskpresset appelsinjuice i Torvehallerne, og så gik vi en lille runde på Christiania, hvor jeg aldrig havde været før. Jeg elsker sådan at gå rundt i forskellige områder i smukke byer, og hvis det inkluderer mad, er jeg virkelig glad, så det har været en RIGTIG god dag :)

Når jeg skal på stranden, kunne jeg godt tænke mig at have denne fine bikini fra Femilet på. Sidste år købte jeg denne bikini-model i en anden farve, og jeg er rigtig glad for den. Jeg synes tit, det kan være svært at finde badetøj, der sidder godt, men denne model har en rigtig god pasform. For mig er det vigtigt, at en bikinitop har aftagelige stropper, så jeg ikke får tydelige tanlines efter en halterneckstrop eller lignende, og så er jeg vild med det sommerlige blomsterprint. En let kimono til at tage over skuldrene er god til både at beskytte en mod solen og til at dække sig lidt til med, hvis når man skal hen og købe is. Og husk så lige solcremen, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *