Blå angora

AngoratrøjeTrøje/United Colours of Benetton, skjorte/H&M, jeans/Diesel HER, støvler/Angulus HER

Hvor var det bare godt vejr i går! I det hele taget var det en dejlig dag, hvor jeg fik hørt lidt Mads & Monopolet og var på julegaveindkøb, hvor jeg tilfældigvis mødte en sød gammel klassekammerat. Hyggeligt!

Angoratrøje
Jeg havde taget min blå angoratrøje på, som jeg købte sidste vinter, mens jeg boede i London. Den består af 90 % angora og er helt vildt fluffy, selvom det ikke er så tydeligt på billederne. Jeg har den også i lyserød – min candyflosstrøje – og den kommer jeg helt sikkert også til at bruge meget igen denne vinter. De er det blødeste og varmeste, jeg ejer, og jeg elsker, at temperaturen igen tillader varm strik. Jeg kan huske, hvordan jeg engang i London havde denne trøje på, da mine venner og jeg en aften besluttede os for at drikke en spontan øl. Den spontane øl blev til en spontan bytur til langt ud på natten, og jeg fortrød så meget, at jeg havde taget den trøje på – pyyyha, haha!
I går aftes var jeg til en hyggelig julefrokost med mine kolleger (uden angora). Jeg er helt trist over, at jeg snart stopper på mit arbejde, men på den anden side glæder jeg mig jo også helt vildt til at komme på højskole om under en måned. Under en måned – det er jo lige om lidt! Hvad skal I lave af spændende ting i det nye år?

Angoratrøje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *