Boliginspiration

Boliginspiration
Billeder fra urbanoutfitters.com, s-media-cache-ak0.pinimg.com, powerhousearena.com og flowershopnetwork.com

Boliginspiration
Billede fra apairandasparediy.com

Boliginspiration
Billede fra radarmagazine.se

Boliginspiration
Billeder fra marthastewart.com, web.stagram.com og hm.com

Boliginspiration
Billede fra frkhansen.dk

Det er en måned siden, jeg flyttede ind i mit nye hjem, og jeg er simpelthen så glad for det! Som lovet får I her en lille opdatering på Projekt Nyt Hjem.

Eftersom jeg havde fødselsdag to dage efter, jeg flyttede og skulle have gæster til brunch, var jeg nødt til at komme på plads ret hurtigt. Så allerede dagen efter, jeg flyttede alle mine ting, fik jeg indrettet mig, så det nye sted virkede hjemligt, personligt og hyggeligt. Siden da har jeg rykket rundt på lidt småting (og en 1,50 meter høj palme) og mangler stadig lige at få sat et par hylder op i køkkenet, men jeg har følt mig hjemme fra dag 1.

Jeg tror en del af grunden til, at jeg så hurtigt kunne skabe lige det udtryk i indretningen, jeg gerne ville, var, at jeg i lang, lang tid har samlet inspiration fra Pinterest, Instagram og diverse boligblogs. Især Pinterest er rigtig god til at give én et overblik over, hvad man egentlig kan lide og skal gå efter, og ud fra de forskellige billeder, jeg pinnede, tegnede der sig hurtigt et billede af min stil: En hvid base tilsat lidt mørkt træ, masser af illustrationer, planter og små sjove dimser. Billederne herover er nogle, jeg har følt mig meget inspireret af.

Rigtig mange af mine ting har jeg købt i forbindelse med, at jeg flyttede til Aarhus i sommers, og de er derfor ret nye. Dog er der mange genbrugsting og hjemmelavede ting imellem, hvilket giver sjæl og personlighed, så det ikke ligner noget fra Bo Bedre (eller Ikea-kataloget, hvis det skal passe lidt bedre til SU-budgettet).

Hvis I har lyst til at se billeder af mit nye hjem, så følg med på Instagram (@modehoved). Og så kunne det da også være, at jeg giver en “tour” her på bloggen en dag :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *