CPHFW AW16

Hvis man så denne overskrift uden at vide noget om mode, kunne man måske godt få den tanke, at der var gået en kat hen over mit tastatur, eller at jeg havde nyst og tabt en kop kaffe under skrivningen. Men da jeg hverken har kat eller kaffe i lejligheden, og dette er en MODEblog, går jeg ud fra, at I godt ved, hvad dette indlæg skal handle om. Specielt hvis I har fulgt med på bloggen længe og har læst indlæggene om CPHFW AW15 og CPHFW SS16. Som sædvanligt har jeg nemlig gjort mig nogle tanker om (og forelsket mig) i nogle af de kollektioner, der blev præsenteret under den københavnske modeuge, der blev afholdt tidligere på måneden. Her får I tre af de største danske brands:

Baum und Pferdgarten:

Copenhagen Fashion Week AW16
Baum und Pferdgarten kan noget med teksturer. Jeg er vild med den tynde ribstrik sammen med det kraftige brokadeagtige stof, som nederdelen er lavet af.

Copenhagen Fashion Week AW16
Same same but different. Kunne være et rimelig pænt juleaftensoutfit, ikke?

Copenhagen Fashion Week AW16
Hvis jeg ikke skulle bekymre mig om økonomi, ville jeg købe en Baum und Pferdgarten-frakke hvert efterår. Dem er de altså (også!) gode til! Jeg er vild med kombinationen af sporty striber, leopard og det helt klassiske snit på denne. Og så elsker jeg, at den pæne, stive skjorteagtige kjole bliver gjort sexet af den høje slids. Og de spidse sko med remmene kombineret med fine strømper, som vel nærmest er et signaturlook for Baum und Pferdgarten. Spot on!

Copenhagen Fashion Week AW16
Denne kombination af piget figursyet og sporty oversized er noget, jeg helt sikkert vil lade mig inspirere af. Og så er jeg bare fan af kjoler og lag – noget som det næste look illustrerer rigtig fint…

Copenhagen Fashion Week AW16
… se selv!

Ganni:

Copenhagen Fashion Week AW16
Velour-trenden fortsætter, og tænk at eje et helt velour-suit! Tilsæt grunge-elementer og en statementfrisure og du har Gannis AW16-look.

Copenhagen Fashion Week AW16
Jeg gad altså virkelig godt eje denne top – hvor er den dog bare fin! Og så er jeg vild med “campist”-bæltespændet, der giver looket et uventet og humoristisk pift.

Copenhagen Fashion Week AW16
Ganni er kendt for både at lave anvendelige hverdagsting og glamourøse glimmersager, og jeg elsker dette look, hvor begge dele mødes. Jeg føler mig helt inspireret til selv at afprøve et sweatshirt og glimmer-outfit.

Copenhagen Fashion Week AW16
Det her look bliver nok ikke mit nye go-to, men det skal med, fordi jeg synes, det er så vildt. Se lige de støvler!

By Malene Birger:

Copenhagen Fashion Week AW16
Hos By Malene Birger lagde jeg særligt mærke til kombinationen af bordeaux og petroliumsblå. Her sammen med matchende nærmest orangerøde læber og negle. Virkelig flot!

Copenhagen Fashion Week AW16
En anden ting, jeg lagde mærke til, var det gennemgående V-hals over rullekrave-look. Jeg er vild med denne glimmerrullekrave!

Copenhagen Fashion Week AW16
Dette look er selvfølgelig lige mig – blød grå uld i lag <3

Copenhagen Fashion Week AW16
Dette bordeaux outfit fik mig til at tænke på Alexa Chung, hvilket selvfølgelig i sig selv er en anerkendelse. Læg desuden mærke til det petroliumsblå fór i nederdelen og den matchende taske. Virkelig en fin farvekombination, jeg vil huske!

Har I et favoritlook? Og er der noget bestemt, I vil huske til efterårssæsonen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *