Dansk Christmas Jumper Day

Christmas jumper
I dag er det Christmas Jumper Day i Danmark! Mine langtidslæsere kan måske huske, at jeg lige her sidste år skrev om den britiske Christmas Jumper Day, min egen “jumper”, og at jeg syntes, vi burde have sådan en dag i Danmark – det har vi så nu! Meningen er, at man ved at købe en christmas jumper donerer penge til Dansk Folkehjælp og dermed hjælper dem, der har brug for julehjælp. OG så bliver man selvfølgelig den lykkelige ejer af en charmerende Mark Darcy-værdig trøje. Det er Magasin, der har taget initiativ til dagen, og syv forskellige seje danskere har designet en christmas jumper hver. Alle trøjerne er allerede solgt på auktion, men I kan se dem og læse mere om konceptet lige her. Og hvis I har lyst til at købe en trøje, kan I gøre det her hos Magasin. Jeg er vild med juledinosauren, der desværre kun fås til små børn!

Hvad skal I lave i weekenden? Nogen århusianere, der skal til Finders Keepers på Godsbanen? Det skal jeg, og jeg glæder mig til at kigge på pæne ting og sager og måske købe lidt julegaver.

God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *