De perfekte skinny jeans: Diesel Skinzee

Diesel Skinzee

Jeg har længe været en nederdele-/kjolepige, og for et år siden kunne jeg ikke drømme om frivilligt at tage et par bukser på. Jeg er stor fan af komfort, og hvad er mere behageligt end et par elastiske strømpebukser, der kan trækkes helt op over navlen? Jeg kunne ikke forestille mig noget bedre at have på, og med en simpel kjole udover var jeg good to go.

Inden for det seneste halve års tid, er jeg dog blevet mere bukse-minded. Sådan et par skinny jeans er jo egentlig ret pæne! Men når man er vant til strømpebukseelasticitet, at man aldrig skiller ad midtpå, og at man ikke skal bekymre sig om posede knæ, så kan det godt være lidt af en udfordring at finde det perfekte par skinny jeans. At være en stork langeben gør det bestemt heller ikke nemmere, da standardstørrelser generelt er mindst 5 cm for korte til mig (og SÅ stor fan er jeg altså heller ikke af cropped jeans). MEN ENDELIG lykkedes det at finde det perfekte par!

Diesel Skinzee

Diesel Skinzee, hedder de. Jeg har allerede vist dem her og her. De er meget elastiske og skulle eftersigende holde faconen, selvom man slet ikke vasker dem. I forhold til at jeg nærmest har boet i mine, siden jeg modtog dem med posten for halvanden måneds tid siden, har de holdt faconen overraskende godt, og de er så behagelige at have på. (Jeg har dog været nødt til at vaske dem, fordi jeg var optimistisk nok til at tro, at jeg sagtens kunne have dem på på arbejde uden at blive snasket ind i savl. Det kunne jeg så ikke)

Jeg købte mine gennem Zalando og var MEGET spændt på at modtage dem. Jeg havde aldrig prøvet jeans fra Diesel før, og så havde jeg oven i købet bestilt en størrelse mindre end ellers, fordi jeg altid har oplevet, at mine jeans har udvidet sig en del og blevet for løse efter brug (endnu en grund til at elske strømpebukser). De passede heldigvis perfekt, så nu ønsker jeg mig bare et par i blå!

Køb dem lige her.

Diesel Skinzee

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *