December på Instagram

Det er efterhånden blevet en tradition, at jeg viser nogle af den foregående måneds højdepunkter fra Instagram (@modehoved) her på bloggen den første dag i den efterfølgende måned, og traditionen fortsætter i 2016. Godt nok blev det ikke lige den første dag i måneden denne gang, men så fik jeg i stedet overstået en eksamen, og hvis jeg nu lader være med at vise alt for mange juleting (christmas is just so last year – høhø!), så tænker jeg, at det går. Ikke fordi julen for mig var særligt dominerende alligevel i december – det var arbejde og eksamensræs derimod. Heldigvis blev der da også tid til hjemmehygge, gåture, vindrikning og besøg af søde studiepiger, og nedenunder ser I nogle af de dejlige øjeblikke, jeg nød i december:

@modehoved
Jeg morede mig over den fuldstændigt overdrevne juleudsmykning hos Salling, der måtte siges at have fundet den store kasse med julepynt frem!

@modehoved
Det blev lørdag, og jeg holdt fri fra både arbejde og eksamen med manér.

@modehoved
Jeg gik en dejlig tur til stranden og nød lyden af bølgeskvulp…

@modehoved
… og gik hjem igen og lavede risengrød og læste om mit største girl crush, franske Léa Seydoux.

@modehoved
Jeg sad på mit værelse og læste til eksamen og drømte mig ud under den blå himmel…

@modehoved
… men når det nu skulle være, blev eksamenslæsningen en del hyggeligere med te i et mumikrus og flakkende stearinlys.

@modehoved
Årets sidste morgen så sådan her ud fra min lejlighed, hvilket var en ganske dejlig start på en hyggelig dag og en smuk afslutning på et begivenhedsrigt år.

Var december rar ved jer?

Jeg er så fantastisk heldig at have fri fra studiet det meste af januar, og der er så mange ting, jeg har lyst til at lave! Jeg planlægger, at jeg både skal en tur på ARoS igen, besøge Kunsthal Aarhus og meget gerne også en tur på Louisiana igen. Jeg vil læse bøger bog for fornøjelsens skyld, følge med på mine yndlingsblogs og planlægge spændende indlæg til jer. Jeg vil eksperimentere med nye opskrifter i køkkenet og ses med savnede veninder. Og så vil jeg lægge mig til at sove uden at stille en alarm til næste morgen – den dejligste lille luksus! Hvad skal I lave i januar?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *