Dos & don’ts in London part 2

IMG_8950
Processed with VSCO with g3 presetForleden fik I alle mine bedste råd til dos i London, og som lovet får I her anden og sidste del i denne omgang:

DON’T:

 • Regntøj
  Det er vældig praktisk at trække i det fulde regnsæt – især i en by som London – men ikke desto mindre er det altså lidt et no-go. På det seneste er helt enkle regnfrakker i Rains-stil dog begyndt at være moderne, så de kan til nød gå an, men vind- og vandtæt tøj er ikke ligefrem særlig londonsk.
 • Gå kun over for grønt lys
  Londonere har fart på og noget, man altid kan kende turister på, er deres evige venten på grønt lys ved fodgængerfelterne. Ain’t nobody got time for that! Gå når der er et hul i trafikken og get moving.
 • Kommenter på andre mennesker
  Der er mange danskere i London, og man kan blive overrasket over, hvem der forstår dansk. Lad derfor være med at kommentere højlydt på andre mennesker, for man ved aldrig, hvem der forstår alt, hvad man siger.
 • Bæltetaske
  Igen – en vældig praktisk ting, men ikke særlig londonsk (medmindre det åbenlyst er et fashion statement, så går det). Bæltetasker er vildt populære i Danmark, og jeg har også selv en, jeg er rigtig glad for, men for udenforstående er det den ultimative turistaccessory. Brug i stedet en almindelig skuldertaske.
 • Vent med at lede efter dit travelcard til du står ved båsene
  For at komme med undergrunden, overgrunden eller bus skal man bippe eller køre sit travelcard igennem en bestemt stander. Pga. det høje tempo i byen er det vigtigt, at man har sit kort klar, når man går hen imod standeren og ikke først skal til at rode efter det i tasken eller pungen, eller var det lommen?!
 • Oxford Street lørdag eftermiddag
  Da jeg boede i London, arbejdede jeg lige midt på Oxford Circus, og stemningen kan mildest talt være kaotisk i weekenderne. Udforsk derfor butikkerne i dette område i hverdagene, hvor der ikke er helt så mange mennesker, og brug hellere weekenderne i de mere rolige shoppingområder, f.eks. Kensington High Street.
 • Stand left
  Jeg skrev det allerede i første del af guiden – at man skal stå i højre side på rulletrapper. Det gælder stadig, og det er stadig vigtigt at huske. Som sagt er tempoet i London højt, og det er derfor vigtigt, at man gør plads til de mennesker, der går eller løber op og ned ad rulletrapperne, for igen – ain’t nobody got time for that!

Processed with VSCO with c1 preset
IMG_8819
Jeg håber, at denne lille London-guide er brugbar for alle jer, der skal en tur til storbyen inden for nærmeste fremtid. London er den dejligste by, som jeg betragter som mit andet hjem eller home away from home, og derfor har det også været rigtig hyggeligt at strikke denne guide sammen.

Hvis I har noget at tilføje, så er I selvfølgelig meget velkomne til at skrive i kommentarfeltet :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *