Fashionabel flyverdragt

Fashionabel flyverdragt

Flyverdragt/Baum und Pferdgarten – HER, ankelstøvler/Ecco – HER, taske/Celine, hue/Esprit – HER, halstørklæde/Timberland – HER, luffer/Markberg – HER

Jeg kan virkelig godt se mig selv i dette outfit på en gåtur her i de kolde måneder!

Lige siden jeg så de første billeder fra Baum und Pferdgartens AW14-show, har jeg været forelsket i den mørkeblå flyverdragt og tænkt, at denne vinter var tidspunktet for et flyverdragt-comeback i min vintergarderobe. Jeg har allerede manglet den flere gange i løbet af denne vinter, og jeg tror altså virkelig, jeg bliver nødt til at købe den. Er det helt skørt? Jeg er dog meget i tvivl om størrelsen på sådan en sag, så jeg kunne godt tænke mig at prøve den først. Udfordringen er bare lige at finde en butik her i provinsen, der har turdet satse på at kunne sælge noget så utraditionelt som en flyverdragt til voksne… Nogen der ved, hvordan den er i størrelsen/længden? Og kunne I selv finde på at trække i sådan en?

Comments

  1. says

    Jeg kunne helt klart godt trække i en lækker flyverdragt til voksne. Selv har jeg lige fået økonomi udgaven fra vores foderstof forretning, da den var sat ned til 349 kr. og jet kunne ikke finde en cool. Men en up grade ville være fedt. Dejlig blog du har.

    • Modehoved says

      Dejligt at høre, Helle! Jeg satser på, at flyverdragter bliver det nye sort, så mon ikke det bliver nemmere at finde en smart en inden for de næste par år? Tusind tak for din søde kommentar – hvor er jeg glad for, at du har lyst til at læse med! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *