Februar på Instagram

Februar var farverig, flot, frustrerende. Travl! Efter en måneds ferie fra studiet startede jeg på andet semester, og det var ikke en blid start. Hverdagen står igen på læsning, afleveringsopgaver og konstant dårlig samvittighed. Derudover skete der det, at jeg fandt et nyt sted at bo, så jeg opsagde mit nuværende værelse og glæder mig nu helt vildt til at flytte i den kommende weekend. Og så var der de små ting. Hverdagsglæderne. Dem, jeg deler på Instagram (@modehoved), og dem som I, kære følgere, var virkelig søde til at kommentere på i februar. Tak for det – det gør det bare endnu mere hyggeligt at dele med jer! Her er nogle af de små, rare stunder, februar bød på:

@modehoved
Jeg var på Ingerslev Marked for at købe en buket tulipaner til mig selv…

@modehoved
… og de pyntede noget så fint på mit lørdagsbord.

@modehoved
Jeg fulgte månedens outfit goal. Jeg fortæller om marts måneds outfit goal i løbet af de næste dage og kommer med en opdatering på, hvordan det gik med alt det lyserøde i februar.

@modehoved
Jeg gik en morgentur og kiggede på street art og cykler ved Godsbanen i Aarhus…

@modehoved
… og var en tur forbi & Other Stories (for første gang siden jeg flyttede til Aarhus i august – det kaldes selvdisciplin (og stramt SU-budget)!) og forelskede mig fuldstændigt i denne fine stribede sag, der desværre siden er forsvundet fra webshoppen. Jeg håber, den kommer igen, for den må altså virkelig gerne bo hos mig!

@modehoved
Jeg var også forbi fine Blomst Design på Frederiks Allé, verdens mest fotogene butik. Jeg drømmer om – udover en palmeperler på snor.

@modehoved
Jeg var på søndagsloppemarked, hvor jeg købte en mega pæn keramikskål, som jeg forestiller mig skal fyldes med slik! Og så blev jeg endnu engang bekræftet i, at guirlander er the shit :D

@modehoved
Og så ved jeg ikke, hvad jeg forelskede mig mest i, da jeg var forbi Ganni i Magasin – tøjet eller opstillingen…? Så pænt!

I marts kommer jeg nok til at poste en hel del boligting på Instagram udover lidt fødselsdagsfejring, påskeferie og måske en blomst eller to. Derudover fortsætter studiehverdagen vist bare som den plejer. Hvad har I af planer for marts? Og havde I en rar februar?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *