Flyverdragt-forelskelse

Baum und Pferdgarten flyverdragt
Flyverdragt/Baum und Pferdgarten HER, bæltetaske/Blond Accessories, ankelstøvler/Angulus, skindluffer/Furst

Min flyverdragt kom med posten lige før nytår, og jeg forelskede mig i den lige med det samme. Mørkeblå med bordeaux nålestriber – temmelig sofistikeret af en flyverdragt at være. Og så er den så rar at have på og perfekt til det kolde vintervejr lige nu. Normalt fryser jeg altid her om vinteren, men flyverdragten er så dejlig varm at have på, at jeg har lyst til at gå ture i vintervejret hele tiden! Og jeg var da også nødt til lige at “prøvegå” den, så snart jeg havde modtaget den, og på den lille tur jeg gik, kunne jeg næsten ikke lade være med at gå og grine lidt for mig selv. Tanken om at være 22 år fuldstændig vild med min nye flyverdragt var lidt komisk, og lyden af mine flyverdragtelår, der gned mod hinanden mindede mig om gode gamle børnehavetider :D

Baum und Pferdgarten flyverdragtNogen kigger lige en ekstra gang, når de får øje på, at jeg har flyverdragt på, men om det er af beundring, afsky eller misundelse ved jeg ikke, og det er egentlig også ligemeget. Jeg synes bare, det er sjovt at ruske lidt op i folk. Og faktisk har jeg allerede fået flere komplimenter for den fra mænd – noget jeg virkelig ikke havde regnet med (tværtimod!)!
Jeg synes virkelig, den er den perfekte kombination af pæn og praktisk, og den kommer helt sikkert til at være en vintergarderobeyndling mange år frem. Flyverdragt ftw!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *