Fødselsdagsønsker

Fødselsdagsønsker
Trekants-bh/Magasin HER, iPhone 6s HER, bluse/Stine Goya HER, guldbestik/Broste Copenhagen HER som sæt med 16 dele (enkeltvise gafler HER, knive HER, spiseskeer HER og teskeer HER), palme, ansigtssolcreme/Rudolph Care HER, verdenskort-plakat HER

Om to uger er det min fødselsdag, og jeg glæder mig! Jeg glæder mig til at se familie og veninder, og jeg glæder mig til at drikke en drink eller to. Derudover glæder jeg mig også helt vildt til noget andet: nemlig at  jeg skal flytte, og det sker allerede den første weekend i marts. Min ønskeseddel bærer derfor temmelig meget præg af, at jeg har indretning på hjernen, men selvfølgelig er der også garderobeønsker og andre forkælelsesting på listen.

Den fine blonde-bh er lige mig, og faktisk ejer jeg allerede en i en anden farve fra en tidligere kollektion. Denne farve er fin og forårsagtig og måtte gerne være en del af min undertøjsskuffe. Den fås også i sort her.

Iphonen er måske lidt overkill… Men min iPhone 4, som jeg har haft, siden jeg fyldte 18 er efterhånden ved at være temmelig sløv i betrækket. Jeg har aldrig haft behov for at have den nyeste telefon og kunne aldrig drømme om at skifte en telefon ud, medmindre der var noget galt med den gamle. Nu – efter fem års tro tjeneste – er det ved at være tid, og så ville en opgradering til denne guldsag da slet ikke være værst!

Den stribede bluse fra Stine Goya har jeg allerede skrevet om her, og jeg bliver ved med at tænke på den. Den ville være SÅ fin til forår og sommer!

Når jeg flytter får jeg brug for bestik, og jeg er ret sikker på, at guldbestik vil få al mad til at smage lidt bedre! Jeg er vild med Broste Copenhagens udgave, der både er blankt og har en pæn og enkel form. En bonus er selvfølgelig, at de kan tåle at komme i opvaskemaskinen – selvom det desværre ikke bliver aktuelt for mig lige med det samme.

Jeg får mere plads i mit nye hjem, og da jeg længe har drømt om at have en stor indendørsplante, er det pludselig realistisk at have den med på ønskesedlen :) Det måtte rigtig gerne være en palme som på billedet her – fyldig, men let i udtrykket, og så er den lidt eksotisk også. Et citrontræ ville virkelig heller ikke være dumt. De populære monsteraer er også flotte, men jeg har indtryk af, at de hurtigt kan vokse sig ret voldsomme, og så er jeg bange for, at jeg pludselig slet ikke har så meget plads alligevel!

Med forår kommer sol, og så skal SPF’en frem! Eller, det skal den jo egentlig året rundt, men æhm, det har den så ikke lige været hos mig i vinter… Men i den skarpe forårssol må jeg hellere passe så godt på min hud som muligt, og jeg er ret begejstret for Rudolph Cares ansigtssolcreme, som jeg også har skrevet om i indlægget omkring min hudplejerutine her.

Af en eller anden grund kan jeg blive dybt fascineret af kort. Jeg kan bruge lang tid på at studere, hvor hvad ligger i forhold til hvad og sætte mentale “Anna was here”-pins på kortet. Og så synes jeg, de fleste kort er rigtig flotte, og jeg ville elske at pynte mit nye hjem med et verdenskort.

Inden længe kommer der et boligdrømmeindlæg, så hvis I har lyst til at blive inspireret lidt på boligfronten, så hold øje med bloggen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *