Følg med på min nye blog!

Skærmbillede 2017-04-06 kl. 15.56.39

Kære søde læsere, som min statistik fortæller mig stadig kigger forbi bloggen på trods af, at jeg ikke har postet noget i næsten fire måneder <3

Grunden til at jeg har været fraværende den seneste tid er ikke, at jeg har været træt af at blogge – slet ikke og nærmest tværtimod! Jeg elsker stadig at skrive, men jeg begyndte langsomt at føle, at mine ambitioner for blogging ikke længere helt stemte overens med mit Modehoved-univers. Der er sket meget med mig, siden jeg i 2014 var en 21-årig sabbatårsperson, der startede Modehoved og havde behov for at dedikere denne blog til min interesse for mode og personlig stil for at dele min inspiration og kreative side med andre. I dag interesserer jeg mig stadig for personlig stil, og jeg har stadig en kreativ side, som jeg i høj grad har behov for at dyrke. Men min interesse for mode er dalet så meget, at det ikke længere giver mening at bruge Modehoved som alias.

Der skulle ske noget nyt, og derfor har jeg indgået samarbejde med Storyplanes, der er en del af Egmont Media, og her blogger jeg nu om kultur, ungdomsliv, seje power-agtige mennesker og personlig stil. Der vil komme masser af tankestrømme, sjove lister og guides, og så vil I også kunne finde inspirationsindlæg, som I kender dem her fra denne blog.

I finder den nye blog på annaosowo.storyplanes.dk.

Ha’ det dejligt til vi ses igen!

Kærlig hilsen
Anna

Ps. Jeg er også stadig at finde på instagram, hvor jeg nu hedder @annaosowo.

IMG_3087

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *