Gat Rimon-trøjen

Gat Rimon RachelTrøje/Gat Rimon HER, nederdel/H&M, sneakers/Adidas HER, ur/Daniel Wellington HER

Jeg har efterhånden nævnt denne Gat Rimon-trøje et par gange her på bloggen, men ikke fået vist den endnu, så det er vist på tide, jeg præsenterer den ordentligt. Jeg købte trøjen for et par uger siden, og jeg har allerede brugt den virkelig meget. Den er rigtig lun og perfekt til en frossenpind som mig.Gat Rimon RachelHer har jeg sat den sammen med en sort lædernederdel, sneakers og som altid mit elskede ur. Jeg drømmer om et par grå slacks, f.eks. disse, som jeg også tror, den ville være rigtig fin sammen med. Hvis jeg lige fortsætter lidt i drømmestadiet, så gad jeg virkelig også godt kombinere den med de cognacfarvede læderleggings fra Veronica B. Vallenes’ AW15-kollektion, som jeg viste et billede af her.

Ha’ en dejlig mandag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *