Gul og grå

Gul og gråGul og gråNederdel/Zara HER, trøje/H&M, ur/Daniel Wellington HER, sko/Tamaris

Hej! Har I det godt?

Jeg har travlt med studiet her i Aarhus, hvor der både er fuld fart på afleveringer, læsning og ikke mindst det sociale. I weekenden var jeg på en virkelig sjov og hyggelig rustur, og da jeg kom hjem i søndags, var jeg simpelthen så øm i hele min krop af at danse. Men det er vel også sådan, det skal være, er det ikke? :) Nu regner jeg dog med, at der kommer lidt mere ro på min hverdag, og at jeg får en bedre rutine i forhold til bloggen igen.

Gul og gråHer får I nogle billeder af det outfit, jeg havde på til familiefødselsdag for et par uger siden. Nederdelen og skoene er iøjnefaldende nok til, at de kan bruges i festlige sammenhænge, og sammen med en vamset, afslappet strik synes jeg, der var en fin balance i outfittet. Jeg er i øvrigt blevet virkelig glad for nederdelen, som I kan se i et andet outfit og læse mere om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *