Hårprodukter til krøltoppe

Hårprodukter til krøltoppeEr der andre krøltoppe derude, der har prøvet, hvad der føles som 800 forskellige hårprodukter i forsøg på at finde frem til det, der virker?

Da jeg var yngre brugte jeg store mængder af billig shampoo og balsam/hårkur fra supermarkedshylderne, men mit hår blev ved med at være tørt, tørt, tørt. Så fik jeg anbefalet nogle Kerastase-produkter af en frisør, men det fungerede heller ikke helt optimalt til min høstak. På et tidspunkt faldt jeg over en hårkur fra John Frieda, som var rigtig lækker, og den holdt jeg mig til i lang tid. Mit hår blev dog ved med at være ret tørt, og så fik jeg anbefalet at prøve Shu Uemura (der i øvrigt er helt umuligt at udtale!) – eller Redken, der er et lidt billigere alternativ – af en dygtig mandlig frisør i Fiolstræde. Han anbefalede mig at købe Essence Absolue-olien, hvis jeg skulle nøjes med ét produkt, og så købte jeg All Soft-shampoo og -hårkur fra Redken. Mit hår blev SÅ blødt! Endelig var der noget, der gennemfugtede det, og da jeg var overbevist om, at de mange penge var godt givet ud, prøvede jeg også shampoo og hårkur fra Shu Uemura. Jeg har været så glad for det, og mit hår har aldrig været så nemt at have med at gøre, som det er nu, trods de vilde krøller.

Jeg har læst meget godt om sulfatfri shampoo, og for et stykke tid siden besluttede jeg mig for at prøve, om det gjorde noget godt for mit hår. Jeg købte 0-shampooen fra Purely Professional, og den er GOD! Den gør mit hår ‘squeeky clean’, men er så mild, at den efterlader det blødt og medgørligt. Og så er den uden alle mulige sjove ingredienser, hvilket jeg synes, er et stort plus.

Shampooen købte jeg her, og Shu Uemura-produkterne plejer jeg at købe her hos lookfantastic.com, hvor der er mange penge at spare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *