Happy Christmas Jumper Day!

Christmas jumper

I dag er det National Christmas Jumper Day i Storbritannien. Er det ikke bare en god dag at fejre? Sådan en dag burde vi også have i Danmark! Da jeg boede i London for et år siden, blev jeg hele tiden mindet om Christmas Jumper Day, hvor end jeg gik. Butiksvinduerne var FYLDT med grimme juletrøjer i alverdens grimmeste afskygninger, i undergrunden var der plakater for Christmas Jumper Day hele vejen langs rulletrapperne og ved kassen i supermarkederne var der indsamlingsbøtter med grimme juletrøjer på. Indsamlingsbøtter fordi Save the Children står bag kampagnen ”Make the world better with a sweater”.

Christmas jumper

Jeg elsker sådan nogle sjove, grimme ting og var derfor selvfølgelig NØDT TIL at eje en christmas jumper. Da min roomie en aften havde besøg af sin søde veninde, der havde denne trøje på, kunne jeg ikke lade være med at spørge, hvor jeg kunne købe en magen til. Er den ikke fin? Med pingviner (indsæt selv smiley med hjerter i øjnene)! Det er den perfekte decemberhyggetrøje.

Ka’ I ha’ en dejlig fredag – christmas jumper-iklædt eller ej.

Christmas jumper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *