Inspiration: Julegaveønsker

Julegaveønsker
Sengetøj/Juna HER, velourkjole/&Other Stories HER, “Geniale Grøntsager” af Maria Engbjerg HER, abonnement på Politiken lørdag-søndag HER, glimmerelastikker/Kitsch HER, henkogningsglas/Notre Dame HER, halskæde/Maria Black HER

Godaften og glædelig stormfuld første søndag i advent! Er I blæst væk? Min lejlighed har simpelthen RYSTET her til aften pga. blæsten – er det ikke vildt?! Jeg begyndte altså at være helt bekymret for, om den gamle bygning mon kunne brase sammen når som helst, men nu har blæsten heldigvis lagt sig lidt igen.

Jeg har tilbragt dagen i dag sammen med en sød veninde, og vi hyggede med te, kanelsnegle og en gåtur gennem jule-Aarhus. Så kan man næsten ikke undgå at komme lidt i julehumør! Vi snakkede bl.a. om julegaveønsker, og som altid er jeg fuld af ønsker. Det er der derimod mange andre, der ikke er, og hvis I er nogen af dem, der trænger til inspiration til ønskesedlen, så kig med her på bloggen, hvor jeg hver søndag indtil jul vil dele mine julegaveønsker med jer.

Jeg deler altid min ønskeseddel op i kategorier, og i år er det bolig-kategorien, der fylder mest. F.eks. ønsker jeg mig nyt, lækkert og enkelt sengetøj, og dette prikkede sæt fra Juna er noget så fint! I den billigere ende finder man henkogningsglas, som jeg vil bruge til at opbevare mel, havregryn osv. i. Derudover ønsker jeg mig mange forskellige bøger, og én af dem er kogebogen “Geniale Grøntsager”, som Maria Engbjerg, der står bag den lækre madblog Vanløse Blues, har skrevet. Madlavning er én af mine store overspringshandlinger passioner, og jeg er sikker på, at jeg ville kunne få mange dejlige timer til at gå med at afprøve alle Marias lækre opskrifter. Af andet læsestof finder man et abonnement på Politiken på min ønskeseddel. Dengang jeg gik på højskole, kunne vi hver dag vælge mellem et bredt udvalg af aviser, og det savner jeg lidt! Der er altså noget hyggeligt over at sætte sig ned med en avis og langsomt blive opdateret på verdenssituationen fremfor bare at få en notifikation om en begivenhed fra en nyheds-app. Jeg er især begejstret for Politikens Kultur-sektion, og jeg synes, det ville være en dejlig weekendtradition at læse den igennem. Så venter jeg bare lige på den dag, hvor Politiken bliver lidt mindre i størrelsen og lidt mere handy at sidde med!

Man er vel modeblogger, så lidt tøj og accessories er der selvfølgelig også at finde på min ønskeseddel. For tiden er jeg helt vild med velour, og denne kjole ville jeg bruge over en langærmet bluse i et monokromt look (ja, totalt 90’er). Den fine halskæde fra Maria Black har jeg haft kig på længe, og den måtte virkelig gerne hænge om min hals. Elastikkerne fra Kitsch, der både kan bruges i håret og om håndleddet, har efterhånden været fremme længe, men det er først nu, jeg rigtigt har fået øjnene op for dem. For nyligt sagde en veninde til mig, at hun undrede sig over, hvorfor jeg dog altid havde en hvid elastik i håret og ikke en, der var lidt mere diskret i mine mørke lokker. Jeg synes, det var så mærkelig og sjov en kommentar – jeg har virkelig aldrig tænkt på, at min hårelastik skulle være “usynlig”, det er jo ikke hemmeligt, at den er der! Og så fik min indre rebel virkelig lyst til at gå med synlige elastikker, og det er disse glimmersager jo perfekte til! Hvilket oprør, hva’? :D

Jeg håber, disse ønsker giver jer lidt inspiration. Hvis I vil se flere ønsker, kan I se mine julegaveønsker fra sidste år lige her. Og så kommer der jo endnu flere ønsker i næste uge!

Godnat og sov godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *