Inspiration: Silketørklæder

For tiden har jeg hele tiden lyst til at gå med silketørklæder, og jeg håber på at finde nogle flere fine udgaver i genbrugsbutikker. Et silketørklæde kan både bruges som en helt lille diskret detalje i halsen og som et større, mere iøjnefaldende element i ens outfit, og alt efter hvilken farveskala, man vælger, kan man også bestemme, hvor meget det skal “fylde”. Her er lidt billeder, der inspirerer mig:

SilketørklædeSilketørklædeSilketørklædeSilketørklædeSilketørklædeSilketørklædeHvis man har lyst til at lege lidt mere med det, kan man lade sig inspirere af Bruuns Bazaars SS16-kollektion, hvor lange tørklæder var bundet om alt fra håndled til hofter og hals. Således brugte jeg et fint prikket tørklæde som en slags bælte i mine jeans forleden dag og afsluttede med en feminin sløjfe på hoften.

Bliver I inspireret til at bruge silketørklæder i jeres outfits?

Comments

 1. says

  Silke er et vidunderligt materiale, det kan både føles varmt og være køligt. Det er nogle gode billeder som du har her. Silken har jo været kendt i rigtig mange år, det siges at silken blev opdaget ved at en kokon fra en silkesommerfugl faldt ned i en kop med varm te, om det rent faktisk var sådan silken blev opdaget ved jeg ikke, men historien går igen mange steder. Jeg har skrevet lide om hvordan man laver silke http://www.thaisilk.dk/dk/hvad-er-silke.
  Jeg sælger også nogle flotte silketørklæder fra Thailand. Måske de kan inspirere dig http://www.thaisilk.dk/dk/silke-tørklæder

  • Modehoved says

   Sikken sjov historie – sand eller ej!
   Det er nogle fine tørklæder du sælger, og som man måske kan gætte ud fra dette indlæg, er jeg især vild med de mønstrede :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *