Inspirerende looks fra CPHFW SS16

Herunder har jeg udvalgt de looks fra den forgangne københavnske modeuge, der særligt inspirerer mig. Små detaljer gør en stor forskel, og disse er nemme at kopiere.

CPHFWCPHFWHos Bruuns Bazaar var der fokus på store farveflader i rolige nuancer og lækre materialer med fint fald, hvilket blev fremhævet med lange, tynde tørklæder, der blev brugt både som bælter, bundet om håndleddet og viklet en enkelt gang om halsen. En meget effektfuld lille detalje, der er nem at inddrage i ens egne outfits.

CPHFWCPHFWHos Baum und Pferdgarten var der masser af print og materiale- og stilmix. Kombinationen af festligt/afslappet og tungt/let fungerede rigtig godt, og jeg er især vild med den asymmetriske plisserede nederdel sammen med den oversized strik. Og så elsker jeg strømperne i de spidse sko! Igen en lille detalje, der gør en stor forskel, og noget jeg bestemt selv vil gøre brug af.

CPHFWCPHFWGul! En farve, mange mennesker ikke tør begive sig ud i at bruge, men det gjorde de hos Ganni, og de gjorde det godt! De satte den stærke gule farve sammen med neutrale farver som sort, sand og mørkeblå og gjorde på den måde den iøjnefaldende farve meget anvendelig.

CPHFWCPHFWYde by Ole Yde legede med forskellige ærmelængder i lag og en blanding af stærke materialer med rå kanter og fine brochedetaljer.

CPHFWCPHFWHos Lovechild 1979 var der masser af lette materialer, afslappede snit og feminine silhuetter. Det feminine blev understreget af en blød sløjfe om halsen eller i taljen og en gang rød neglelak på både hænder og tæer.

Jeg er vild med den bløde sløjfe om halsen, der kommer meget frem nu og kørte faktisk selv det look i går til fest hos min søde veninde. Jeg har længe godt kunnet tænke mig et par brocher, der kan pifte et kedeligt outfit op, så det må jeg se at få gjort noget ved nu, og så skal jeg helt sikkert bruge mine spidse sko med et par fine strømper i. Hvilke SS16-tendenser føler I jer inspireret af?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *