Instagram på det seneste

Følg med i (den fotogene del af) min hverdag på Instagram: @modehoved

@modehoved
Her på bloggen nævner jeg jævnligt små og store ting, jeg oplever ude i det virkelige liv, men det er sjældent, jeg viser billeder af det herinde. Det gør jeg til gengæld på Instagram, og nogle af de ting, jeg har delt derinde på det seneste er Sankt Hans-stemning og noget af det, jeg ææælsker allermest: pandekager til brunch, som I kan se ovenfor. Nedenfor kan I bl.a. se, at jeg var i Aarhus i weekenden, hvor jeg så Sculpture by the Sea og især var begejstret for spejldiamanterne, selvom jeg også var meget imponeret over cirkel-badebroen og skulpturen, der er bygget af skruelåg. Har I set det? Ellers kan I lige nå det indtil d. 5. juli. Derudover har jeg på det seneste forelsket mig i et skørt kunsttryk fra Søstrene Grene, og så glæder jeg mig dagligt over de lækre (lækre, lækre!) produkter fra Rudolph Care. Og som I kan se både ovenfor og nedenfor, er der også temmelig mange blomsterbilleder på min instagramprofil for tiden – jeg kan slet ikke stå for alle de fine blomster, der er fremme lige nu! :)

Fremover kommer der også til at være en del billeder med #mitaarhus og interiør, da jeg står overfor at skulle flytte til netop Aarhus og derfor skal ud og opleve byen og indrette et værelse helt som jeg har lyst (okay, og råd…) til. Og så kommer der forhåbentlig mange flere sommerbilleder og ikke så mange #ikkesommer-billeder, som jeg ellers også har delt en del af på det seneste, men alt det kan I jo følge med i, hvis I har lyst: @modehoved.

@modehoved

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *