Jakke med jakke på

OOTD

OOTD

Denimjakke – H&M, uldjakke – Long Island, nederdel – H&M, rullekravebluse – H&M, ankelstøvler – Angulus HER

I dag har jeg været på kunsthåndværkermarked sammen med min mor. Det var rigtig hyggeligt, og der var nogle virkelig fine ting imellem, f.eks. strik i den lækreste lune uld, lædertasker og keramik. Som jeg før har skrevet, mangler jeg en god lædertaske med plads til lidt af hvert, og på markedet var der nogle rigtig fine bud imellem. Det er altid hyggeligt at se, hvad de lokale kunstnere har at byde på, og jeg kan godt lide, at man kan gøre nogle lidt anderledes køb, end man kan i Magasin. Jeg købte dog ikke noget i dag, men der ryger bestemt et par ting på min ønskeseddel.

OOTD

I fredags var jeg nødt til at melde mig syg fra arbejde, og de sidste par døgn har jeg ikke lavet noget som helst andet end at ligge i min seng eller på sofaen og kigge på Pinterest eller sove. Nu er jeg frisk igen, og det var rigtig dejligt at komme lidt ud i dag. Men hold da op, hvor har det bare været mørkt i dag! Jeg synes slet ikke, det nåede at blive lyst på noget tidspunkt!? Alligevel lykkedes det at få taget nogle billeder af dagens outfit, i hvad der virker som nogenlunde dagslys (men nu forstår jeg pludselig andre bloggeres frustration over det mørke vejr, når der skal tages outfitbilleder!). Jeg havde taget masser af lune lag på og synes egentlig, at de to jakker fungerer ret godt sammen. Rullekraveblusen og den popped krave lunede nok til, at jeg ikke behøvede et tørklæde, hvilket var meget heldigt i forhold til blæsten – jeg havde rigeligt at se til med min flyvske nederdel!

OOTD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *