Januar på Instagram

Hej! Hvordan har I det? Jeg har det godt. Travlt, men godt. Jeg kan virkelig godt mærke, at min ferie nu er slut, og hverdagen med studieliv igen er i gang, for puh, hvor er der meget at se til! Og nu hvor vi er en uge inde i februar, er det vist på tide at få rundet januar af. Januar var rigtig god ved mig. Jeg havde min sidste eksamen d. 5. januar, og derefter kunne jeg holde ferie resten af måneden. Og jeg holdt virkelig fri – det har været så dejligt! Selvom der ikke ligefrem har været meget action fra min side her på bloggen, så har januar faktisk været den måned, hvor I har fulgt allermest aktivt med, og hvor der kom en del nye læsere til, kan jeg se i min statistik. Tusind tak for det – det gør mig så glad! Her er nogle af de dejligste feriestunder, jeg delte på Instagram (@modehoved) i den forgangne måned:

@modehoved
Jeg startede året i min gode gamle hjemby på Sjælland, hvor den bl.a. stod på genbrugsjagt i en kæmpestor nyåbnet Røde Kors-butik.

@modehoved
Tilbage i Aarhus købte jeg den sejeste accessory nogensinde – en pelshårbøjle! Og så blev det i øvrigt til hele fire #spejlfies i januar (ja, jeg er ved at være ægte instagrammer, hva’?)!

@modehoved
Der var postjulestemning i Jægergårdsgade i Aarhus…

@modehoved
… og så blev det for alvor vinter, da jeg for anden gang i januar var hjemme hos mine forældre. Her er det morgenudsigten fra mit barndomsværelse.

@modehoved
Jeg fik endelig set Yayoi Kusamas helt, helt fantastiske udstilling på yndlingsmuseet…

@modehoved
… og udstillingen med (bl.a.) Monets værker på ARoS.

@modehoved
Jeg spiste fastelavnsboller…

@modehoved
… og gjorde et skørt, men også mega sejt køb: En diskokugle, der får mit værelse til at se sådan her ud, når solen skinner.

@modehoved
Og så legede vi lige, at det var forår.

Hvordan var jeres januar? Og hvad skal I lave her i februar? Udover at bruge tid på læsning vil jeg planlægge, hvordan jeg vil fejre fødselsdag – jeg fylder nemlig 23 om præcis en måned, og jeg glæder mig! Jeg vil starte en ny lille “tradition” her på bloggen, som I vil se i løbet af de kommende dage, og jeg vil se om, jeg kan nå en tur på Kunsthal Aarhus, hvilket jeg stadig (!) har til gode. Derudover vil jeg drikke varm kakao med veninder og nå at bage fastelavnsboller (denne her opskrift ser mega lækker ud). Faktisk havde jeg købt ind til at bage dem for lidt over en uge siden, men så fik jeg travlt med alt muligt andet, og nu er jeg kommet til at spise alle de Smarties, der skulle bruges som pynt. Hov.

Jeg håber, I får en dejlig februar måned!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *