Jeg drømmer om…

Jeg drømmer om

Kjole/Zara HER, rullekravebluse/Cos HER, sko/&Other Stories HER, strømpebukser/Cos HER, ur/Daniel Wellington HER, armbånd/Maria Black HER

… ærmeløse kjoler og rullekravebluser.
Jeg synes, det ser så fint ud, når en rullekravebluse lige titter frem under noget andet, og på det seneste har jeg drømt om en ærmeløs kjole til at bruge over én af mine turtlenecks, som alle de smarte kalder dem. Denne kjole fra Zara har lige det snit, jeg er ude efter, og så er jeg ret vild med leopardmønsteret. Her har jeg gjort det enkelt og sat den sammen med sort, men jeg tænker, at den også ville være flot i et tone-i-tone-look med camel eller sammen med mørkeblå, der efter min mening går rigtig godt sammen med leopard.

Det her armbånd har længe stået på min ønskeseddel, men jeg ville absolut heller ikke have noget imod at eje det Maria Black-armbånd, jeg har brugt i collagen. Jeg er vild med det helt enkle look, der passer til alt og er sikker på, at jeg ville have det på hver eneste dag, hvis det var en del af min smykkesamling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *