Jeg er flyttet til Aarhus!

AarhusHurra, i går flyttede jeg ind på min nye adresse, og her er så hyggeligt! Selvom jeg var herovre med mine forældre for et par uger siden for at flytte mine ting, samle Ikea-møbler og indrette mig, brugte jeg alligevel det meste af dagen i går på at få mine ting ordentligt på plads og bare lige falde til. Her er blevet så fint, og nu mangler jeg bare at få hængt billeder og dimser op. Det er en toværelses lejlighed, som jeg skal dele med en anden pige, og jeg tror, det bliver rigtig godt :)

I formiddags gik jeg på opdagelse i byen, og hvis nogen af jer skulle være i tvivl, så er Jylland altså hverken mørk eller kedelig, haha! Som jeg tidligere har nævnt, kender jeg ikke rigtigt Aarhus, men efter i dag er jeg allerede lidt forelsket. Overalt er der de smukkeste huse i alverdens farver og med små krummelurer. Folk er virkelig venlige, og jeg kan altså rigtig godt forstå, hvorfor Aarhus bliver kaldt Smilets By. Hvorfor træet ovenfor er fyldt med pompomer, ved jeg ikke, men festligt er det! Sol, sommer og blå himmel gør det jo heller ikke ligefrem værre!

AarhusDet er så dejligt at vide, at jeg har et par uger til at gå på opdagelse i byen, inden jeg skal starte på studiet. Her er nogle af de steder, jeg vil besøge:

 • Væksthusene i Botanisk Have
 • Ingerslev Torv
 • Rådhuset
 • Aros
 • Dokk1
 • Kunsthal Aarhus
 • Domkirken
 • Dyrehaven

Har I nogle tips til Aarhus? Hvad skal man se, smage, opleve? Og HVOR køber man det bedste rugbrød??

Comments

 1. Nina says

  Velkommen til byen :) Du skal besøge Ø-haverne på Aarhus Ø. Du finder dem mellem Lighthouse og Isbjerget :) Ude i Aarhus Ø finder du også Strandbaren, og den nye udkigspost :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *