Juledage og vintervejr

VinteroutfitFrakke/secondhand, støvler/B&Co, halstørklæde/Sisley, pandebånd/Thinsulate

Godmorgen og glædelig jul! Havde I en hyggelig juleaften? Jeg holdt jul hjemme, og vi var 5 i alt. Vi har i flere år bare været min mor, hendes mand og mig og så besøgt familien juledag, men det var også meget hyggeligt i år at få besøg juleaften. Nu mangler jeg lige at fejre jul med den anden side af familien på mandag, og så er der for mit vedkommende ikke mere jul i år. Har I været til de julefrokoster og familiekomsammener, I skal, eller har I stadig nogle til gode?

VinteroutfitDet sneede, da jeg vågnede i går, så da vi havde spist brunch og sendt gæsterne godt af sted, gik jeg tur i skoven med min mor og hendes mand. Der er altså noget særligt over vintergåture i nyfalden sne og at komme hjem til en varm brændeovn.

VinteroutfitJeg kom til at tænke på, at jeg gennem november og december ikke rigtigt har vist et outfit, der indebar vinterovertøj. Det må være på tide, at jeg viser et frakke-og-vanter-outfit. Denne frakke købte jeg i en lille secondhandbutik i London, og jeg elsker kombinationen af afslappet og fin. Desværre holder den nok ikke mange sæsoner endnu, så jeg må på jagt efter en ny vinterfrakke i samme stil.

God dag til jer!

Vinteroutfit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *