Julegaveønsker #2

Julegaveønsker
Trøje/Ganni HER, velour-pude/Indoor Outdoor HER, brætspillet Hint HER, abonnement på Cover HER, kamerastativ HER, “Nike” af Caspar Eric HER

Glædelig anden søndag i advent! Det er blevet tid til anden inspirationsrunde på julegavefronten til de af jer, der ikke ved, hvad I skal ønske jer – eller jer, der ikke ved, hvad I skal give jeres søster, veninde eller måske mor i julegave.

Som jeg nævnte i sidste uge, ønsker jeg mig mange ting til boligen, og jeg ville blive rigtig glad for et par puder til at skabe lidt hygge med. I kan måske huske, at jeg flyttede i sommers, og selvom jeg er glad for mit værelse, synes jeg stadig ikke, jeg er kommet helt på plads endnu. Lidt bløde pyntegenstande ville dog hjælpe med at give mit værelse lidt mere personlighed, og siden jeg er vild med velour og blå boligdetaljer, er denne pude jo et oplagt ønske.
Da jeg gik på højskole, havde jeg et litteratur-fag, hvor vi læste en masse ny poesi. Det var meget nyt for mig, og jeg endte med at blive helt bidt af det! Vores underviser var seje Caspar Eric, der selv er en ung dansk forfatter, og han har i år udgivet sin anden digtsamling “Nike”. Jeg har faktisk været så heldig at få den i adventsgave i dag, og jeg glæder mig sådan til at læse den! Hvis I ikke har gjort så meget i poesi endnu, så kan jeg virkelig anbefale jer at prøve det!
Hvis mode tiltaler jer mere end poesi, så kan I jo ønske jer et abonnement på et modemagasin. Jeg ønsker mig et på Cover eller Costume. Det gode ved et abonnement er, at det virkelig er en gave, der bliver ved med at skabe glæde – jeg ville i hvert fald elske at få et lækkert magasin ind ad brevsprækken hver måned!
Man kan altid bruge (endnu) en stribet trøje! Ganni gør det virkelig godt med anvendeligt basistøj, og det er jeg som bekendt kæmpe fan af. Og så hedder denne trøje Anna, så det må jo være meant to be!
Kan I huske, hvordan jeg havde liiidt besvær med at tage disse outfitbilleder? Det ville være en hel del nemmere med et kamerastativ, så jeg ikke skulle bygge et ustabilt tårn af diverse ting og sager fra mit værelse og krydse fingre for, at det ikke ville styrte sammen :)
Kender I brætspillet Hint? Det er en blanding af Gæt & Grimasser, Tegn & Gæt, Hit med Sangen og quiz, og det er mega sjovt! Jeg synes, det kunne være så hyggeligt at spille det, når jeg har besøg af veninder, men det er absolut også familieegnet.

Rigtig god aften til jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *