Julegaveønsker #3

Julegaveønsker
Regnfrakke/Ilse Jacobsen HER, body lotion/Rudolph Care HER, ramme/Moebe HER, glaskrukke med trælåg/H&M Home HER, “The 20 Something Guide to Getting it Together” af Mary Traina HER, cardigan/Ganni HER, rygsæk/Rains HER

Godformiddag og glædelig tredje søndag i advent! Kan I følge med? Jeg synes, tiden går så vanvittigt hurtigt, og min kalender er propfyldt med alt fra eksamenslæsning og arbejde til venindekomsammener og juleindkøb for tiden. Jeg mangler stadig at få købt de sidste julegaver, og I er sikkert også nogle stykker, der ikke lige har fået helt styr på alle julegaverne endnu. Her er nogle (flere) af mine egne ønsker, der forhåbentlig kan inspirere jer til at få klaret julegaveindkøbene – eller ønskesedlen, hvis den stadig ikke er færdig. I kan se mere inspiration til julegaveønsker her og her.

Det er slet ikke første gang, jeg hylder praktisk tøj her på bloggen, så det kommer måske ikke som et chok, at denne praktiske OG pæne (!) regnfrakke fra Ilse Jacobsen har fået en plads på min ønskeseddel. Jeg er vild med de helt enkle regnfrakker, som det danske mærke Rains blev meget populær på, men denne nye colourblockingsag fra gode gamle Ilse Jacobsen, er jeg om muligt endnu mere vild med.
Nu hvor det er blevet vinter og koldt, kan jeg godt mærke på min hud, at den lider lidt under mit shoppestop. Body lotion er nemlig en af de ting, jeg ikke har prioriteret i mit lidt stramme SU-budget, så derfor ville jeg blive så glad for at få lidt forkælelse til mine tørre skinneben.
I sidste uge skrev jeg om, hvordan mit værelse mangler lidt personlighed. Derfor ønsker jeg mig rammer, så jeg kan få nogle flere af mine fine billeder og illustrationer op at hænge, og jeg synes, denne gennemsigtige ramme fra Moebe er så fin.
En anden ting, der ville pynte på mit værelse, er den lille glaskrukke med trælåg fra H&M. Jeg ville bruge den til at opbevare vigtige kvitteringer, der ellers nemt havner sammenkrøllede i bunden af forskellige tasker. Og mon ikke også en mand ville blive glad for den lille krukke?
Hvem i 20’erne kunne ikke lige bruge et par tips til at få styr på deres liv? Jeg kunne godt! Bogen “The 20 Something Guide to Getting it Together” guider én gennem “kvartvejskrisen”, og jeg tænker, at det også ville være en god gave til ens bror eller kæreste.
Ganni har fået endnu en plads på min ønskeseddel, nemlig med denne lækre grå cardigan. Jeg elsker, at den er en blanding mellem feminin og bedstefar-agtig, og så er den dejlig blød og lun.
Rygsækken fra Rains er unisex og derfor også en oplagt gave til manden. Den er praktisk og pæn (hurra!), og den måtte gerne erstatte min gamle slidte Eastpack.

Rigtig god søndag og god fornøjelse med julegaveindkøbene :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *