Lækkert nattøj

Lækkert nattøjSæt med paisleymønster/H&M HER, grå T-shirt/Cos’ herreafdeling HER, grå- og hvidstribet sæt/Zara Home HER (top) og HER (shorts), pyjamassæt med shorts/Desmond & Dempsey HER

Jeg elsker at have lækkert, blødt nattøj på, og jeg tager ofte mig selv i at kigge på behageligt tøj til at sove i, selvom jeg ikke mangler noget. I de kolde vintermåneder har jeg altid svært ved at finde en pyjamas, der passer, da bukserne konsekvent er for korte til mig. Men nu hvor det er lidt varmere, og jeg kan holde varmen i shorts, er jeg virkelig fristet af meget fint nattøj, og jeg gad godt eje alt på collagen her!

H&M laver tit noget virkelig fint nattøj til virkelig rimelige priser, og det samme gælder Zaras homeafdeling, som jeg lærte at kende, da jeg boede i London. Desmond & Dempsey er et mærke, jeg først lige har lært at kende, da Helle Vestergaard Poulsen, der står bag det fine smykkefirma Anni Lu, lagde et billede af en pyjamas derfra på Instagram. De ser godt nok lækre ud, men de er også virkelig dyre!

Lige nu sover jeg i den blødeste T-shirt, jeg købte i American Apparels herreafdeling i str. XL, da jeg var i New York, og generelt er jeg stor fan af herreafdelinger, når jeg kigger efter tøj til at sove i. Hermed er det lille tip givet videre.

God dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *