LOVE ME forever or never

Skærmbillede 2016-06-13 kl. 13.25.02
MFW-Milan_Fashion_Week-Spring_Summer_2016-Street_Style-Say_Cheese-Levis_Vintage-Gilda_Ambrosio-1
back-words-love-me-forever-or-never-the-bed-head-society
For et stykke tid faldt jeg over denne bomberjakke, designet af Andrea Pompilio. Jeg er helt vild med den og kan slet ikke få den ud af hovedet! I det hele taget er jeg egentlig ret vild med “rygmærker” (uden at det skal lyde rockeragtigt!) og de mange statement-items, der fylder i modebilledet for tiden. Jeg synes, budskabet på denne bomberjakke er sådan en fin og humoristisk modreaktion på Tinder-kulturen, hvor uforpligtende bekendtskaber er blevet normalen. Jeg ville elske at eje sådan en jakke her og har overvejet at kreere en selv – dog siger min samvittighed i forhold til kopivarer mig, at hvis jeg selv skal lave en, så skal den se helt anderledes ud. Men budskabet kunne jeg da godt få noget sjovt ud af!

Billeder fra collagevintage.com, instagramprofilen @ashleesarajones og thebedheadsociety.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *