Luksusgenbrug

LuksusgenbrugCashmere-T-shirt/Banana Republic, silkebukser/Phillip Lim, sko/Tamaris, ur/Daniel Wellington HER

Da jeg var i New York i foråret, gjorde jeg nogle rigtig gode genbrugskøb. Det ligner ellers ikke mig at shoppe så meget og så spontant, men hold nu op nogle fantastiske genbrugsbutikker de har derovre! Jeg ville tage tilbage til New York alene pga. dem! Det gode ved genbrugsfund – udover selve (skatte-)jagten på dem – er, at man ikke lige ser andre i det samme på gaden. Unikke ting inspirerer mig altid til at bruge de ting, jeg allerede har i garderoben, på nye måder. Det kan både være i nye kombinationer af materialer, snit, farver og mønstre, men også bare helt simple stylingtricks som et opsmøg eller en popped krave.
I har allerede set en af kjolerne, jeg købte, i et sommerhusoutfit og den humoristiske kærlighedsnederdel, og som lovet vil jeg nu vise jer nogle flere lækre genbrugsfund.

LuksusgenbrugT-shirten og bukserne her fandt jeg i den genbrugskæde, der hedder Beacon’s Closet. Jeg havde drømt om begge dele – en strik-T-shirt og et par silkebukser – og efter at have prøvet dem, var jeg overbevist om, at de måtte med mig hjem til Danmark. Begge dele er meget klassiske og brugbare til både hverdag og fest, og jeg er virkelig glad for dem. Bukserne har jeg også brugt med sneakers, og det giver dem straks et helt andet udtryk. Jeg elsker, når én ting kan bruges på flere forskellige måder – det gør jo næsten ens garderobe dobbelt så stor! Men også kun næsten… :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *