Marts på instagram

Marts bød på rigtig meget rigtig godt <3 Jeg flyttede et nyt sted hen, hvilket er noget af det bedste der er sket for mig i den tid, jeg har boet i Aarhus, jeg havde fødselsdag og blev fejret af søde veninder, og så var jeg i teatret, hvilket jeg ikke havde været siden dengang, jeg boede i London for lidt over 2 år siden. Jeg drak vin og havde venindebesøg, quizzede om 00’er-musik og dansede. Og så gik jeg en masse ture i mit nye område og delte nogle af de pæne steder, jeg kom forbi, på instagram (modehoved):

@modehoved
Et af de pæne steder i mit nye hood er f.eks. disse huse i fine farver.

@modehoved
Jeg var også en tur tilbage i nærheden af mit gamle hood, hvor Rådhusparken så sådan her ud.

@modehoved
Jeg havde den bedste fødselsdag i det dejligste selskab og pyntede op med balloner, flag og en lang vimpel på mit værelse. Vimplen har jeg stadig ikke nænnet at pille ned!

@modehoved
Jeg kiggede på pæne blomster (men købte ikke nogen, da jeg var så heldig at få indflytterblomster af både veninder og familie).

@modehoved
Jeg fandt nogle gamle garderobefavoritter frem og fik endelig købt en glimmerelastik, jeg allerede har brugt meget.

@modehoved
Jeg tilbragte en lille uges tid ved Vesterhavet i mine forældres sommerhus…

@modehoved
… og købte en palme, som jeg havde ønsket mig og et kludetæppe til mit nye hjem.

@modehoved
Og glædede mig over de lysere aftener.

Jeg håber, I også havde en god marts måned! Hvad glæder I jer til i april?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *