Matchende sæt

Matchende sætBluse og nederdel fra &Other Stories

Matchende sætShort og T-shirt fra Samsøe & Samsøe

Godformiddag! Efter flere dage med sløjhed, er jeg nu næsten på toppen igen – hvor er det rart! Jeg gik tidligt i seng i går og vågnede og var frisk kl. 8 her til morgen (SÅ dejligt, og ja, jeg er A-menneske!). Jeg spiste morgenmad og var klar til at gå ud i haven og tage billeder til dagens indlæg inden Mads & Monopolet, men opdagede hurtigt en vis herre derude (se nederste billede), som jeg ikke nænnede at forstyrre. Derfor blev det til lidt Mads & Monopolet (som i valgkampens anledning er Mads & Partilederne) først, og undervejs blev kysten haven klar og billederne knipset.

Noget af det jeg bedst kan lide at iklæde mig på en varm sommerdag, er et luftigt, matchende sæt. Jeg er stor fan af afslappet, behageligt tøj, der stadig kan få én til at se pulled together ud, og det synes jeg, matchende sæt lever op til.

Sættet fra &Other Stories købte jeg omkring jul forrige år, da jeg boede i London, og jeg har både brugt det om vinteren med strømpebukser og en varm strik over og om sommeren bare med sandaler. I kommer snart til at se det på her på bloggen, og så fortæller jeg mere om detaljerne, som jeg er ret vild med. Det prikkede sæt fra Samsøe & Samsøe købte jeg sidste sommer, da mærket havde en hel kollektion med prikker, jeg ikke kunne stå for.

Jeg er altid på udkig efter et nyt, lækkert matchende sæt, og lige nu er der rigtig mange fine bud. Inden længe kommer der et inspirationsindlæg til jer med mine bud på fine sæt.

God weekend!

Matchende sætDet her kommer jeg til at savne, når jeg snart flytter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *