Mens vi venter på tredje sæson af Skam

Dias1
Bluse/Benetton HER, bælte/H&M HER, jeans/Topshop HER, læbestift/Clinique HER, sko/& Other Stories HER

Serr, hvornår kommer der mere Skam?? Jeg venter utålmodigt! Er I andre lige så bidt af serien som mig?

Jeg har længe ønsket mig et par mom jeans, og efter jeg har set Skam og forelsket mig fuldstændigt i Nooras stil, er jeg bare blevet endnu mere keen på sådan et par. Og så ønsker jeg mig en fin læbestift, som jeg vil bruge til et helt afslappet outfit (ligesom Noora).

Collagen er en samling af items, der udgør et typisk Noora-outfit, og jeg er vild med blandingen af det nørdede, posh og afslappede 90’er-look. For at gøre looket mere mig ville jeg tilsætte lidt enkle guldsmykker og lidt spræl, f.eks. et par glimmerstrømper. Jeg ville nok også bytte bæltet og skoene ud med sorte versioner, selvom jeg nu bliver helt inspireret til at gøre mere i det lidt blødere, brune look.

Hvis I stadig ikke har set Skam, kan I gøre det lige her. Den er god! Og husk så lige at tjekke at I rent faktisk starter med første sæson – jeg har hørt om flere, der var kommet til at starte med anden sæson, og det er da lidt ærgerligt.

Comments

 1. says

  Spændende blog – og instagram ikke mindst. Det er tydeligt at æstetik og øjeguf er i højsædet!
  Jeg har også selv taget skridtet og flyttet fra Sjælland til Aarhus. Altid dejligt at møde en ligesindet ;)
  Glæder mig til at følge dig fremadrettet på instagram og her.

  Jeg skriver selv lidt på rejsebloggen hiatus.dk, hvis du har lyst til lidt rejse-inspiration og drømme dig væk.

  // Christa

  • Modehoved says

   Tusind tak for de søde ord! Hvor er jeg glad for, at du har lyst til at følge med i mit lille univers :)
   Jeg vil helt sikkert tjekke din blog ud – det er altid dejligt med lidt inspiration til rejsefeberen.
   Ha’ en rigtig dejlig uge.
   Kh Anna.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *