Min garderobe mangler…

Min garderobe manglerKjole/&Other Stories HER, strømper/Topshop HER, taske/Céline, loafers/&Other Stories HER, nederdel/Bruuns Bazaar HER, ring/By Marika HER, sweatshirt/Adidas Stellasport HER

For et lille års tid siden ryddede jeg kraftigt op og ud i min garderobe og fik et godt overblik over, hvad jeg havde og manglede. Jeg skrev en liste over de ting, jeg manglede, og så var det dem, jeg holdt mig til, når jeg shoppede. Mange af tingene var basisting, hvilket 2014’s bedste køb også viser ret godt. Nu har jeg efterhånden basistingene i orden, og jeg kan begynde at fokusere på at købe lidt sjovere ting, f.eks. smykker og pæne sko.
Jeg mangler stadig nogle praktiske ting, f.eks. en sweatshirt, og jeg tror godt, det kunne være den grå sag fra det nye Stellasport, som er Stella McCartneys design for Adidas. En sort Céline Trio står også meget højt på min ønske-/to-buy-liste, men selvom jeg har sparet sammen til den for længe siden, så skal jeg lige tage mig sammen, før jeg rent faktisk smider alle de penge efter en taske.
Den lyseblå nederdel forelskede jeg mig i efter at have set Anne Mønsted, Costumes mode- og skønhedsredaktør, i den på Instagram. Jeg ville bruge den nu med en grå strik (selvfølgelig, haha!), sorte strømpebukser og ankelstøvler og til sommer med Birkenstock-sandaler og en enkel, hvid T-shirt. Alle de forårskollektioner får mig til at længes efter lunt vejr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *