Min garderobeliste

Garderobeliste

Jeg undgår fejlkøb ved at have en liste over de ting, min garderobe mangler, og så plejer jeg som regel at shoppe ud fra den. Derfor er det også meget sjældent, at jeg gør impulskøb, men her på det sidste har jeg haft lyst til at købe SÅ mange forskellige ting helt spontant. På et tidspunkt gik det så op for mig, at det også er virkelig længe siden, jeg har opdateret min garderobeliste, så jeg havde mistet overblikket over, hvad jeg egentlig skulle gå efter, og så gik jeg bare lidt efter det hele! Farligt – især her i udsalgsperioden, hvor de store rabatter gør det meget lettere at retfærdiggøre over for sig selv, hvorfor man er nødt til at eje en bestemt ting. Nu har jeg opdateret min liste og slået nogle impulsive drømmekøb ud af hovedet, og her er de ting, jeg skal gå efter:

  • Kjoler:

GarderobelistePrikket kjole/Bruuns Bazaar BRZ HER, stribet kjole/Weekday HER, underkjole/Ganni HER

Jeg mangler virkelig nogle gode kjoler, jeg kan bruge både til hverdag og til lidt finere brug. Hvis man ikke lige ved, hvad man skal have på, er det så dejlig nemt bare lige at trække i en kjole uden at skulle tænke på forskellige dele, der skal passe sammen. Når jeg har en lidt gennemsigtig kjole på, har jeg tit strømpebukser og en undertrøje på under for ikke at vise undertøj til alle, men tit ville det også være rart bare at have en underkjole på under – sådan en skal jeg derfor også have købt.

  • Bukser:

GarderobelisteJeans/Diesel HER, slacks/Bruuns Bazaar HER, culottes/Monki HER

Som jeg skrev her, har jeg i lang tid været en kjolepige og ikke rigtig ejet bukser, men nu hvor jeg er blevet buksefan, mangler jeg både jeans og slacks. Jeg er ude efter et par rigtigt denimblå jens, og jeg overvejer at købe disse fra collagen. Godt nok er skinny jeans vist nok på vej ud, men jeg har været så glad for den sorte model, jeg købte sidste år, at jeg alligevel tror, det vil være et rigtig godt køb.

  • T-shirts:

GarderobelisteSort T-shirt/Filippa K HER, stribet T-shirt/Mads Nørgaard HER, hvid T-shirt/Wood Wood HER

Jeg mangler altid gode basisting om sommeren – især T-shirts. Jeg har et par T-shirts fra Acne, og selvom det kan virke lidt voldtsomt at bruge så mange penge på en helt almindelig T-shirt, så kan jeg virkelig anbefale at gøre det, hvis man vil have noget, der holder formen og farven. Jeg har i hvert fald virkelig lært, at pris og kvalitet hænger sammen.

  • Praktisk overtøj:

GarderobelisteSnørestøvler/Timberland HER, regnfrakke/Rains HER, gummistøvler/Ilse Jacobsen HER

Regntøj, gummistøvler og vandresko er ikke lige de ting, jeg er allermest ivrig efter at bruge mine penge på. Ikke desto mindre er det virkelig gode ting at have, og hvis man oven i købet kan finde noget lidt pænt, er det jo win-win.

  • Accessories:

GarderobelisteShopper/Becksöndergaard HER, halskæde/Jane Kønig HER, lille taske/Markberg HER, ring/Jane Kønig HER, loafers/Gucci HER

Jeg har brug for et par tasker – én til studiebrug og én til ud-og-føjte-brug, og så kunne jeg godt tænke mig at opbygge en god basissmykkegarderobe, som jeg kan kombinere på kryds og tværs og bruge i forskellige anledninger. Jeg har også længe været ude efter et par loafers (og er det stadig – disse Gucci-loafers er desværre temmelig meget over mit budget!), som jeg kan bruge med et par fine strømper og en kjole.

Hvilke ting går I efter? Og er jeg den eneste, der har en liste over, hvad jeg skal/må købe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *