Mine julegaveønsker

Julegaveønsker 2014Rullekravebluse/Bruuns Bazaar HER, V-ring/Jane Kønig HER, silkeskjorte/&Other Stories HER, sengetøj/Auping HER, “Hvis det er”/Helle Helle HER, pudderbørste/Nilens Jord HER

Julegaveønsker 2014
Top/Ganni HER, halskæde/Maria Black HER, “How to be Parisian Wherever You Are”/Caroline de Maigret HER, ansigtsolie/Rudolph Care HER, glimmerstrømper/Cos HER, orange trøje/Cos HER

Jeg har indtryk af, at det er ret almindeligt, at det bliver sværere og sværere at finde på ting at ønske sig, jo ældre man bliver. Jeg kender i hvert fald mange, der har det på den måde. Men det er altså ikke helt sådan, det forholder sig for mig… Jeg ønsker mig SÅ mange ting, og jeg kan heeele tiden finde på nye ting at ønske mig! Først mangler jeg skønhedsprodukter, så forelsker jeg mig i et smykke, så har jeg en taske på hjernen, så ser jeg lige en fin plakat… Der er virkelig mange ting, jeg ville blive glad for at få i gave. Jeg har en evig ønskeseddel, som jeg hele tiden kan redigere i, liggende på min computer, så jeg aldrig sidder og stresser over at skulle finde på noget lige op til jul eller fødselsdag.

For at gøre min lange ønskeseddel forståelig for min familie, har jeg delt den op i kategorier, og i år er det kategorien ”tøj/sko”, der fylder mest. Jeg ønsker mig mange basisting, der kan gøre det lidt nemmere at vælge tøj om morgenen. Derudover ønsker jeg mig smykker, der kan pifte basistingene lidt op. Jeg ønsker mig også mere praktiske ting, f.eks. sengetøj (så er man vist ved at være voksen, hva’?) og en elektrisk tandbørste, og så ønsker jeg mig som altid bøger.

Har I let eller svært ved at finde på ønsker? Her får I i hvert fald nogle af mine julegaveønsker, som måske kan inspirere jer lidt, hvis I ikke har samme ønskegen som mig.

Ha’ en hyggelig 1. søndag i advent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *