Naturlighed

Blonder og behåring
Har I set det her billede fra & Other Stories’ nye undertøjskollektion? Jeg er vild med det! I det hele taget er jeg vild med, at det naturlige look er så meget in for tiden, både når det gælder mindre ting som ingen makeup, men også når det gælder “naturlighed som statement” som f.eks. kropsbehåring eller ingen bh.

Jeg kendte engang den sejeste, smukkeste pige, der til en gallafest havde en kjole med spaghettistropper på, hvilket afslørede, at hun tydeligvis ikke barberede sig under armene. Nogen ville måske blive provokeret af det, men jeg synes, det var så sejt og girlpower-agtigt. Men egentlig synes jeg også, det er tankevækkende, at naturlighed kan vække så stærke følelser i folk, hvad enten det er respekt eller provokation – den burde vel bare gå ubemærket hen, naturligheden.

Jeg selv går gladeligt uden makeup, men så går grænsen for naturlighed i offentligheden altså også dér – i hvert fald lige nu; det kan jo være, det ændrer sig.

Og måske er det lige præcis modekampagner som denne, der skal til for at ændre kulturen omkring krop og naturlighed. Mads Nørgaard vakte sidste år opsigt med dette kampagnebillede, og jeg forudser, at vi kommer til at se meget mere til den slags på modescenen fremover. Med hashtags som #nomakeup og #freethenipple er tiden lige nu måske til, at vi alle sammen tænker os om: Hvorfor bliver vi stødt over naturlighed? Eller hvorfor bliver vi imponeret af naturlighed?

Lad os slippe kontrollen lidt og gøre naturligheden til noget naturligt.

God torsdag!
xo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *