New in: Efterårshat

Hat
Tidligere i dag postede jeg dette billede på Instagram. Det er ellers virkelig sjældent, jeg poster et selfie, men i dag skulle det til – jeg ville nemlig lige vise jer min nye hat!
Jeg har allerede en camelfarvet hat, der er ret floppy og ville passe perfekt til 70’er-trenden, der er meget in for tiden. Dog synes jeg, den kan være lidt svær at bruge, så derfor har jeg ønsket mig en lidt mere brugbar, sort hat. I efterårsferien var min mor og jeg en tur i H&M, hvor jeg faldt over denne sag. Lige det jeg var ude efter med buler ovenpå (mon de har et særligt navn?) og en ikke alt for bred skygge. Og så var min mor sørme så sød at købe den til mig!
Jeg er rigtig glad for den og har allerede brugt den en del. Den er virkelig praktisk, fordi den luner lidt på de kolde efterårsdage, og så er det en accessory, der nemt lige gør ens kedelige outfit lidt mere interessant og tjekket. Dog fik den mig faktisk til at føle mig virkelig utjekket forleden dag, da jeg havde taget den på ned og handle, og det blæste så meget, at jeg nærmest konstant måtte gå og holde på den. Til sidst gav jeg op, tog den af og gik med den i hånden resten af vejen hjem, haha. Fremover tjekker jeg lige vindhastigheden, før jeg går ud med den på!

Hatten kan købes lige HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *