Ny praktisk frakke

Ichi-frakke
Frakke/Ichi

Hej! Har I det godt?

Jeg vil lige vise jer min nye frakke, som jeg allerede er rigtig glad for. Den er fra Ichi og lige det, jeg har været ude efter. Hvis I har set min garderobeliste, har I måske bemærket, at jeg er fan af praktisk tøj, og at mere af den slags har stået på min ønskeseddel længe. Denne vatterede sag er perfekt som overgangsjakke – den luner, men den er samtidigt tynd nok til, at jeg kan cykle rundt i Aarhus’ bakkede gader i den uden at dø af hedeslag. OG den kan vaskes helt normalt i vaskemaskinen – det er altså smart! :D
Jeg har desværre ikke kunnet finde et link til den, men den er købt i Companys i Aarhus. Jeg får lige taget nogle outfitbilleder snarest, så I kan se den på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *