Øreringe uden huller

EarcuffEarcuffs/Asos HER

Jeg har aldrig haft huller i ørerne og har heller aldrig syntes, det var noget, jeg manglede, men for et års tid siden fik jeg virkelig øjnene op for, hvor mange pæææne øreringe, der findes! Jeg forelskede mig især i statement-øreringe, og særligt disse reverse-øreringe var jeg helt skudt i (no pun intended). Jeg synes stadig, de er noget af det flotteste, og da hele perlesmykketrenden startede, og disse kom frem, ærgrede det mig lidt, at jeg ikke kunne være med på bølgen.

Nu er jeg så begyndt at tænke på øreringe igen, og denne gang er det især de fine, skrøbelige udgaver (meget gerne flere forskellige slags på en gang), der fanger min opmærksomhed. Jeg er dog ikke helt klar til at få piercet mine ører (tanken om at noget skal igennem mine øreflipper er altså lidt ulækker!?), så jeg er begyndt at kigge på forskellige earcuffs, der ikke kræver huller. Hvis jeg kan vænne mig til at gå med dem, må jeg overveje, om jeg vil udsætte mine uskyldige små øreflipper for skud, haha.

Jeg synes virkelig, udgaven på billedet er fin – det eneste minus er bare, at det er et asymmetrisk sæt. Jeg ville bruge dem helt klassisk, én i hver øreflip som på billedet, men når de ikke er lige store, tror jeg, det ville se lidt uheldigt ud. Efter min mening skulle de enten være helt ens eller helt forskellige. En anden mulighed er mere enkle earcuffs som disse, som man også sagtens ville kunne bruge sammen med perlecuffs’ne.

Efter at have set disse billeder, overvejer jeg også lidt at gå i gang med et DIY-projekt. Det kunne man da godt, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *