Outfit goals: Maj

MFW-Milan_Fashion_Week-Spring_Summer_2016-Street_Style-Say_Cheese-Miu_Miu_Shirt-Louis_Vuitton_Bag-
aHR0cCUzQSUyRiUyRmltYWdlcy50aGVzYXJ0b3JpYWxpc3QuY29tJTJGdGh1bWJuYWlscyUyRjIwMTUlMkYwMyUyRjIyOTE1RmlEQzQzMjguanBn
Hej! Hvor er det dog bare frygtelig længe siden, jeg sidst har blogget, og hvor har jeg savnet det! Den seneste tid har budt på eksamensræs og mere eksamensræs, og nu hvor én af tre eksaminer er helt overstået og done, og en anden eksamensopgave er ved at være færdig, har jeg igen tid og overskud og samvittighed til at tage mig lidt af bloggen, min baby <3

At jeg har været fraværende på bloggen betyder ikke, at jeg ikke har tænkt over månedens outfit goal. Maj har jeg nemlig valgt af dedikere til mønstermix! Jeg er vild med, at de seneste sæsoners normcore-tendens er skiftet ud med glamcore, og derfor skal den have hele armen med forskellige mønstre i denne måned. Udfordringen er bare lidt, at jeg egentlig har været ret begejstret for normcore-tendensen med de gode basisvarer uden for meget spræl og logoer, og jeg ejer derfor ikke vildt meget mønstret tøj. Men så er det godt, jeg har nogle stribede T-shirts, mønstrede tørklæder og min yndlingskimono (som jeg for tiden ikke bruger som kjole, men som en slags trenchcoat).

Er I med på mønstermix de næste par uger?

MFW-Milan_Fashion_Week-Spring_Summer_2016-Street_Style-Say_Cheese-Giorgia_Tordini-Giulia_Tordini-3
Billeder fra collegevintage.com og thesartorialist.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *