Outfit goals: Marts

Hej! Der er sket meget, siden jeg sidst skrev noget her på bloggen. Jeg har nemlig både haft fødselsdag, som de af jer, der følger med på Instagram (@modehoved) måske har set, og så er jeg flyttet ind i et større, lækrere sted her i Aarhus. Her er DEJLIGT! Og det kommer I snart til at høre mere om. Men nu skal det handle om det nyeste tiltag på bloggen: Outfit goals!

For tiden synes jeg, det er så fint med en sløjfe om halsen – en stor blød sløjfe, en farverig eller bare en lille diskret én af slagsen. Det er en fin detalje til en skjorte, og det er en god måde at live lidt op i et ellers meget basic outfit. Derfor er målet for marts, at jeg skal gå mere med sløjfe om halsen. Vil I være med? Herunder får I i hvert fald nogle inspirationsbilleder:

Outfit goals
Både den store bløde silkesløjfe og den mindre, mere stive sløjfe er rigtig fine. Billedet til venstre er fra sarahsarna.com, og billedet til højre er fundet på lolobu.com.

Outfit goals
En stor sløjfe er meget feminin, og hvis man ikke er så meget til det, kan man i stedet binde en bandana om halsen, som giver ens outfit et sjovt og mere råt twist. Billedet til venstre er fundet på women-outfits.com og billedet til højre på diana212m.blogspot.dk.

70'er-stilen
Og så skal jeg vist have gravet denne skjorte frem fra gemmerne igen!

Hvordan gik det så med sidste måneds outfit goal? Der skulle jeg gå mere med lyserød, og det var en virkelig dejlig udfordring! Jeg bliver altså bare i lidt bedre humør, når jeg har lidt farve på, specielt når jeg kan føle mig som en kæmpe candyfloss :D Derfor havde jeg selvfølgelig candyflosstrøjen på en del gange i februar. Det gjorde også, at jeg huskede mig selv på ikke bare at tage den sorte frakke, når jeg var på vej ud af døren, men i stedet den lidt pænere laksefarvede sag, og jeg fik virkelig mange komplimenter for den. Jeg delte selvfølgelig også et lyserødt outfit på Instagram, og jeg har aldrig fået flere likes end på det billede (ja, næsten 70 likes er altså pænt mange for mig!). Som afslutning får I lige det billede på bloggen også, og så vil jeg glæde mig til dele med jer, hvordan denne måneds outfit goal kommer til at gå. Jeg kan afsløre så meget, at det starter fint, for jeg har da en sløjfe om halsen lige nu :)

Outfit goals

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *