Prikker, prikker, prikker

Prikker
Trusser/Topshop HER, langærmet T-shirt/Comme des Garcons HER, nederdel/Mads Nørgaard HER, bukser/Zara HER, strømper /Cos HER

Prikker
Camelfarvet kjole/Ganni HER, skjorte med bindebånd/Mango HER, mørkeblå kjole/Cos HER, strømper/Gina Tricot HER, trøje/& Other Stories HER

Hej! Længe siden! Har I det godt? Det har jeg – jeg har ferie og nyder i øjeblikket nogle rolige dage med brændeovnshygge og nutellamadder hos mine forældre, inden turen igen går hjem til Aarhus (whoaa-åh).

Jeg har altid haft en ting for prikker, og hvis I følger med på Instagram (@modehoved), ved I, at jeg i går befandt mig i mit helt rette prikkede element – nemlig på Louisiana, hvor jeg endelig fik set Yayoi Kusamas fantastiske udstilling. Jeg føler mig meget inspireret af udstillingen og har lyst til at tegne prikker, beklæde mit værelse med prikker og iføre mig prikker fra top til tå :D Derfor ville jeg elske at eje alle tingene ovenfor! Den langærmede Comme des Garcons-T-shirt i mørkeblå har jeg vist nævnt her på bloggen før, og så er jeg vild med den mørkeblå uldkjole fra Cos. Hvis man bare vil have en lille prikket detalje, så vil det være fint med et par prikkede strømper under et par stumpebukser, men jeg er klar til at gå all-in. Hvad med jer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *