Se min kimonokjole

Saks PottsSaks PottsKimonokjole/Saks Potts HER

Som jeg skrev om her, er jeg ret lun på tanken om at gå igennem foråret iklædt en masse lyseblåt, og jeg afslørede også, at jeg havde købt noget, der skulle gøre mit forår lyseblåt. Og her er den så! Jeg forelskede mig i denne kimonokjole efter at have set den flere gange på Instagram og var derefter heldig at finde den helt ubrugt til en god bedre pris på Trendsales. Jeg var meget spændt på at modtage den, og heldigvis var den helt som håbet. Jeg ææælsker, at den er så alsidig, at den kan bruges pænt på café eller sløset en søndag morgen. Desuden er den nok den beklædningsgenstand, jeg har fået flest komplimenter for og spørgsmål til: “Eeej, hvor er den flot! … Hvad er det?”, “Er det en kjole eller en trenchcoat?”, “Har du selv lavet den?”, “Sikken dejlig morgenkåbe!”, “Er den japansk?”, “Du ser så luksusagtig ud i den kimono”… :D Ligegyldigt hvad det er, så er jeg rigtig glad for den, og jeg tror virkelig, jeg kommer til at leve i den de næste mange år.

Saks Potts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *