Shoppestop eller noget deromkring

ShoppestopHej! Har I det godt? Der er gået næsten en uge, siden jeg sidst udgav et indlæg her på bloggen, så nu vil jeg lige fortælle lidt om, hvad der er sket i mit liv det sidste stykke tid og lidt om, hvad der fremover skal ske – eller måske rettere hvad der ikke skal ske.

De første tre dage i denne uge havde jeg rusuge med mine nye studiekammerater, og det var rigtig hyggelig og sjovt og meget intenst med et tæt program fra 9 om morgenen til 1-2 om natten hver dag. De tre dage bød på alt fra fagintroduktion, studietips og oplæg om fagforeninger og A-kasser til udklædning, kampråb og iPod-battle. Desværre var jeg så uheldig at være blevet småsyg, og af den grund holdt jeg ikke til fest ud på natten, og jeg tog tidligt hjem de første to aftener for forhåbentlig at være lidt mere frisk de næste dage. På tredjedagen fik jeg det heldigvis bedre og var med til en kæmpe udklædningsfest, dans og hygge.
Torsdag brugte jeg på ren afslapning, og fredag var jeg på arbejde, og nu nyder jeg den sidste weekend, inden det for alvor går løs med studielivet fra på mandag. Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg er spændt på, hvordan min hverdag kommer til at se ud fremover!

ShoppestopSom studerende får jeg jo SU, og jeg har også udsigt til løn fra mit job ved siden af studiet, MEN på trods af det skal jeg altså ikke købe noget. Jo, mad, selvfølgelig, og nogle andre praktiske ting, men der bliver altså ingen glimmersweats, loafers eller Stine Goya-kjoler til mig lige nu og det næste stykke tid. Og hvor lang tid er det næste stykke tid så? Jeg ved det ikke. Måske frem til jul. Måske lidt længere, måske lidt kortere. Jeg skal i hvert fald bare fokusere på at få sparet lidt op igen, og bonuseffekten er jo så, at jeg lærer at bruge de nuværende ting i min garderobe på nye måder. Og så har jeg tænkt mig at gå på genbrugsjagt efter fine accessories, der kan pifte mine gamle ting op, for de små ting skal der være plads til.

Her på bloggen vil jeg stadig skrive om alle mine drømmekøb og savle over al den lækre strik, der kommer frem i butikkerne nu, men jeg vil også fokusere lidt mere på mode på budget, og så kommer I til at se nogle af de bedste genbrugsfund, jeg har gjort gennem tiderne, hvilket jeg håber vil være til inspiration for jer. Er I med på det? Det håber jeg!

Rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *